Sony, Steam en andere retailers bieden terugbetaling voor No Man's Sky

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Er is geen game waar zo veel over geklaagd wordt als No Man's Sky op dit moment. Veel van de, door Hello Games, beloofde features zitten namelijk niet in de game. Grote retailers zoals Stream, Amazon, Sony en GOG bieden dan nu ook aan om de spelers terug te bètalen voor No Man's Sky. De reden hiervoor is False Advertising.

Normaal neemt Steam alleen spellen terug waar er nog geen twee uur op de klok staat. Maar door de grote vraag en vele klachten over het spel, laat Steam de limiet in het geval van No Man's Sky maar even zitten. Zelfs Sony is gezwicht voor de grote druk. Hoewel sommige mensen het er niet mee eens zijn, een voormalig werknemer van Sony maakt de spelers die een terugbètaling willen zelfs voor dieven uit, geeft Sony toch gehoor aan het geklaag van de spelers.

No Man's Sky is reeds verkrijgbaar voor de pc en Play Station 4, maar twijfels of je de game wilt hebben zijn er waarschijnlijk wel. De review van No Man's Sky was bij ons in ieder geval matig positief over de game. Wat vind jij van deze situatie betreffende No Man's Sky?

Bron: GameZone
Lees meer