Cartoon Network komt met eigen voetbalapp

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Cartoon Network komt met een eigen voetbalapp voor kinderen! Om het begin van het voetbalseizoen te vieren, kunnen de kleintjes hun eigen voetbalteam samenstellen met verschillende bekende personages van televisie. Het spel, genaamd Cartoon Network Superstar Soccer Goal, is al online te spelen via je browser. Althans, als je Mozilla Firefox gebruikt. Helaas werkt deze versie niet met Chrome of Edge.

Kinderen kunnen kiezen uit karakters bekend van Adventure Time, Regular Show en The Amazing World of Gumball. Zo komen Finn, Gumball, en Mordecai voorbij. Deze poppetjes hebben teven speciale krachten, welke een wedstrijd kunnen beslissen. Een eigen aanvoerder kiezen is ook een mogelijkheid.

De stadions zijn geen echte stadions, maar zijn speciaal ontworpen voor deze game. Het is bovendien mogelijk de game samen met vrienden te spelen. Ook is er een wereldwijde strijd aan de gang, waar jouw team aan me kan doen. Door zoveel mogelijk goals te maken, kom je steeds hoger op de online ranglijst. Door tevens deel te nemen aan wekelijkse voetbalcompetities kun je je positie op de ranglijst verbeteren.

Is dit een leuke app voor de allerkleinsten? Of ben je stiekem ook wel fan van Adventure Time? Laat het ons weten in de comments!

De game kost in de App Store 2,99 euro. Voor de Android-versie moet je 1,09 euro neertellen.

Bron: Persbericht Cartoon Network
Lees meer