Downloadnieuws: Snelle grasmaaiers, vliegende dino's, en kruipende wormen

Geplaatst: 25 augustus 2016 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is donderdag en dat betekent weer dat we diverse downloads van deze week gaan bekijken. We struinen de Nintendo eShop, Xbox Live Store, PlayStation Store, en Steam Store af, op zoek naar de leukste aanbiedingen! Ook deze week hebben we weer een paar pareltjes voor jullie op een rijtje gezet. Deze editie van Downloadnieuws staat in het teken van gras, dinosauriërs, en wormen.

Nintendo eShop: The Legend of Kusakari

Het meest irritante ter wereld is het gevecht aangaan met monsters en draken in gras wat tot je knieën staat. Hier heeft Kusakari wat op gevonden: grasmaaien! In The Legend of Kusakari draait het om snelheid. Deze Japanse puzzle-game bevat 50 levels vol grassige actie. Het is jouw taak de levels bespeelbaar te maken. Er is zelfs een speciale timechallenge waarin je zoveel mogelijk gras moet verwijderen binnen een bepaalde tijd. Haal je schaartjes maar uit de kast! The Legend of Kusakari is vanaf 25 augustus verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS via de Nintendo eShop. Deze grasmaai-game kost slechts 4,99 euro.

Xbox Live Store: JumpJet Rex

Een dinosaurus met springlaarzen in de ruimte. Het klinkt als een verhaaltje uit een kinderboek, maar in de game JumpJet Rex kun je het zelf allemaal beleven! Jij hebt de taak om de dinosauriërs te beschermen tegen volledige uitroeiing. De 2D-platformer kent ouderwetse features, net zoals het vroeger ging met platformers. Jouw eigen Rex is zelfs helemaal aanpasbaar met spulletjes die je onderweg in het Melkwegstelsel vindt. JumpJet Rex is verkrijgbaar voor de Xbox One en kost nu slechts 9,99 euro in de Xbox Store. Als je Xbox Live Gold-member bent, kost het maar 6,69 euro!

Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Store: Worms W.M.D

In navolging van Worms: Ultimate Mayhem is Team17 al maanden bezig met een nieuwe Worms-game. Worms W.M.D, een 2D adventure-game, is nu eindelijk verkrijgbaar! Met liefst 30 levels ben je voorlopig wel even zoet. De game kost dan wel 29,99 euro, maar volgens veel recensenten is dit het dubbel en dwars waard. Worms W.M.D. is vanaf nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4, en pc.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer