PlayStation 4 Slim krijgt ook een nieuwe DualShock 4-controller

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Er duiken steeds meer foto's en video's op het internet van de nieuwe PlayStation 4 Slim-versie en daarbij ook een nieuwere DualShock 4-controller met de lightbar aan de voorkant van de controller. In onderstaande video kun je een unboxing van de nieuwe console bekijken, en daarbij ook direct de nieuwe controller aanschouwen.

Sony heeft zelf nog niets officieel aangekondigd. Wel gaan de geruchten rond dat Sony met twee varianten op de PlayStation 4 gaat komen. De PlayStation 4 Slim variant, deze is kleiner dan de gewone versie en is geschikt voor PlayStation VR en de PlayStation 4 Neo, deze console heeft ondersteuning voor 4K.

Sony organiseert op 7 september aanstaande een evenement in New York, mogelijk worden beide versies van de console op het evenement aangekondigd.

Bron: ZRZ
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer