Alle speelbare helden en gamemodi van For Honor onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Tijdens de gamescom introduceerde uitgever Ubisoft de volledige lijst van twaalf speelbare karakters van For Honor. De facties Ridder, Viking en Samurai bevatten elk elitekrijgers met elk een eigen set aan vaardigheden, wapens, pantsers en vechtstijlen. Op deze manier kun jij een personage kiezen en personaliseren zodat het bij jouw speelstijl past.

De benamingen en beschrijvingen van de vier elitekrijgers zijn als volgt:

- Vanguards zijn goed gebalanceerde Helden, met een goede aanval, verdedigingsvaardigheden en veelzijdigheid.
- Assassins zijn snelle en dodelijke personages, geweldige duelisten met een zeer goede aanval.
- Heavies zijn de meest robuuste Helden, hun aanvallen zijn traag maar dodelijk. Ze zijn uitermate efficiënt voor het verdedigen van een locatie of het verwoesten van AI vijanden.
- Hybrids mixen elementen en karakteristieken van de andere types.Zij zijn geavanceerde personages die gebruik maken van ongewone tactieken.

Daarnaast biedt For Honor vijf multiplayermodi. Deze modi zijn zowel online als offline midels split-screen beschikbaar.

- Dominion is een 4v4 modus gericht op het halen van objectieven. Twee teams van vier spelers nemen het tegen elkaar op in een poging het strijdtoneel te beheren. Deze modus vereist vaardigheid, communicatie en teamwork.
- Brawl 2v2: Elk team van twee spelers moet de twee vijandelijke Helden een kopje kleiner maken om een ronde te winnen. Vaardigheid, inzicht, samenwerking en de omgeving in je voordeel gebruiken zijn sleutelelementen in deze modus.
- Duel 1v1 plaatst twee Helden face-to- face tegenover elkaar in een gevecht tot de dood. Vaardigheid is uiteraard van fundamenteel belang in Duel, maar net als in Brawl hebben spelers de mogelijkheid om de omgeving in hun voordeel te gebruiken.
- Skirmish is een 4v4 Team Death Match-achtige modus. Vechtvaardigheden zijn van groot belang in deze modus aangezien spelers punten scoren voor hun team door het vermoorden van vijandige Helden.
- Elimination: In deze 4v4 modus, wint de laatst overblijvende speler op het strijdtoneel de ronde voor zijn/haar team.

For Honor is vanaf 14 februari 2017 verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Als je voor aanvang van de release van het spel proeven wilt, kun je registreren voor de gesloten alphatest.

Bron: Persbericht Ubisoft
Lees meer