Marvel: Ultimate Alliance 1 en 2 komen naar de huidige consoles

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De superhelden RPG's Marvel: Ultimate Alliance 1 en 2 zijn al een paar jaartjes oud en Activision vindt het tijd de titels naar de huidige generatie consoles over te hevelen. Vanaf vandaag vind je de titels in de PlayStation Store, Steam Store en Xbox Games Store. Je schaft beide titels voor 39,99 per stuk aan. Voor deze prijs krijg je wel de kans om eens in de huid te kruipen van bekende superhelden en schurken.

Marvel: Ultimate Alliance bevat 22 speelbare karakters. Je kunt een eigen heldenteam opstellen of aan de slag met bestaande teams zoals de Avengers, X-Men, Fantastic Four en meer. Uiteindelijk kun je het verhaal met een indrukwekkende 140 helden en schurken spelen. Ga je voor Captain Amerika of Spider-Man? Of kies je liever voor Doctor Doom of Ultron? Welk team je ook kiest, alles is te personaliseren en up te graden. De gevechten kun je alleen of met anderen aangaan.

Als je vervolgens nog geen genoeg gekregen hebt van alle helden, kun je aan de slag met Marvel: Ultimate Alliance 2. In het spel draait het om de verhaallijn Civil War. Ben je voor of tegen de Superhuman Registration Act? Afhankelijk van deze keuze krijg je diverse missies, uitdagingen en gevaren voorgeschoteld. Net als in de voorganger kun je je eigen droomteam opstellen en kiezen uit 24 speelbare karakters met allemaal unieke krachten. Ook Marvel: Ultimate Alliance 2 kun je alleen of met maximaal vier anderen spelen.

Kijk jij er naar uit om in de huid te kruipen van één van jouw favoriete helden of schurken? Laat het ons weten!

Bron: Persbericht Activision
Lees meer