Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Skull Rain update komt volgende maand

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De derde grote update voor Tom Clancy's Rainbow Six: Siege komt er aan. De update Skull Rain verschijnt volgende maand. Nieuwe map, nieuwe operators en verbeterde gameplay, alles zit er weer in.

De nieuwe map Favela in de update is de meest destructieve en open omgeving tot nu toe in Rainbow Six: Siege. De operators die in de update beschikbaar worden gesteld zijn Caveira en Capitão. Caveira is een wrede ondervrager met een PRB92 met een unieke demper en subsonische kogels. Samen met haar 'Stille Stap' techniek kan Caveira geruisloos haar tegenstanders uitschakelen. Capitão heeft een Tactische Kruisboog TARS Mk0 met verstikkende pijlen en mirco-granaten.

Er zitten een aantal nieuwe gameplay mechanics in de update. Het wordt mogelijk om een match vroegtijdig op te geven en meteen door te gaan naar de volgende ronde. De optie om op te geven is beschikbaar vanaf de derde ronde van een multiplayer match. Een Custom Gamemode is toegevoegd: Tactisch Realisme. Nu moet je nog beter coördineren met de teamgenoten en altijd paraat stand voor de vijand. En een nieuwe attachment is toegevoegd: de gebogen grip. Hiermee kan je sneller wisselen tussen het vuren vanaf de heup en langs de loop.

De nieuwe operators zijn direct beschikbaar voor de spelers met een Season Pass. De anderen kunnen ze vrijkopen na zeven dage zijn verstrekken met R6 credits of Roem. Favela is wel voor iedereen beschikbaar vanaf het eerste moment.

Mocht je erg nieuwsgierig zijn geworden, op het Twitch-kanaal van Rainbow Six: Siege wordt er tijdens de livestream van Seizoen 2 van de Xbox Pro League Finales op zondag 31 juli om 03.00 uur de eerste gameplaybeelden van de update getoond.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege is reeds verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Persbericht Ubisoft
Lees meer