Video: De film Kingsglaive: Final Fantasy XV heeft releasedatum gekregen

Geplaatst: 25 juli 2016 13:45
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De CGI-film Kingsglaive: Final Fantasy XV heeft een releasedatum gekregen. De film vertelt over de gebeurtenissen in de aanloop naar het verhaal van Final Fanstasy XV. De aankondiging werd gemaakt tijdens de San Diego Comic Con dit weekend.

De film verschijnt op 19 augustus in geselecteerde bioscopen in Noord-Amerika en digitaal op 30 augustus. Wil je de film op Blu-ray of DVD, dan moet je nog even wachten. Deze versies komen namelijk pas op 4 oktober, een paar dagen nadat de game zelf al in de winkels staat. Maar voor degene die een fysieke Limited Edition van de game aanschaffen, er zit een Blu-ray kopie van de film bij.

Ook is er nog een trailer verschenen van Kingsglaive: Final Fantasy XV. We zien Sean Bean als Koning Regis van Lucis, Aaron Paul als Nyx en Lena Headey als Lunafreya van Tenebrae. De trailer belooft actie en een hoop verwoesting. En als verassing duikt Ultros ook nog even op.

Kingsglaive: Final Fantasy XV verschijnt op 4 oktober op Blu-ray en DVD. Final Fantasy XV verschijnt op 30 september op de PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: DualShockers
Lees meer
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.