Screenshots: Nieuwe informatie omtrent personages van CoD: Infinite Warfare

Geplaatst: 25 juli 2016 09:40
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Tijdens Comic-Con 2016 heeft ontwikkelaar Infinity Ward nieuwe informatie omtrent de diverse karakters van Call of Duty: Infinite Warfare met ons gedeeld. Tijd om verder kennis te maken met Captain Nick Reyes, Lieutnant Nora Salter, Ethan en Staff Sergeant Omar.

Captain Nick Reyes is een echte krijger, erg loyaal en gelooft met heel zijn hart in het doel. Reyes is lid van de speciale eenheid en, na het overlijden van de kapitein en diens XO, gestationeerd in het vliegkampschip Retribution.

Lieutnant Nora Salter is Reyes' partner. Dit zijn zij altijd geweest en deelden voor kort dezelfde militaire rang. Nu Reyes is gepromoveerd verandert de onderlinge dynamiek waarin Salter zich niet kan vinden. In het spel is dit een constante worsteling. Verder bevat haar gevechtsvliegtuig voldoende snacks, omdat zij hier nooit genoeg van kan krijgen.

Ethan, oftewel Enhanced Tactical Humanoid, is een kunstmatige humanoïde robot en is aan Reyes toegewezen. De missie belooft niet vlekkeloos te verlopen, omdat bepaalde mensen Ethan moeilijk kunnen accepteren. Ethan is nieuwsgierig en bevat een gezonde dosis humor. De humor is bewust geprogrammeerd zodat hij beter in de groep past.

Tot slot is er Staff Sergeant Omar, een ouderwetse soldaat. Hij mengt zich als eerste in de strijd en blijft tot het bittere eind. Ook is hij, net als Reyes, erg loyaal. Tevens maakt hij zich niet druk om de setting van het gevecht. In de loopgraven, op het veld of in de ruimte, niets maakt hem uit. Alleen heeft Omar enige moeite met Ethan.

Call of Duty: Infinite Warfare is vanaf 4 november 2016 verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: DualSHOCKERS
Lees meer