Downloadnieuws: Duistere geheimen, mythologie, en vechten voor de toekomst

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is weer donderdag en dus tijd voor het downloadnieuws van deze week. Iedere week worden er weer games in de online winkels van Microsoft, Sony en Nintendo gezet. Van de nieuwe releases en aanbiedingen maken wij een selectie voor jullie. Deze spellen zijn vanaf deze week verkrijgbaar.

PlayStation Store, Steam: I am Setsuna

I am Setsuna is een JRPG gebaseerd op de klassiek Chrono Trigger. In een land vol sneeuw en duistere geheimen wordt een jonge vrouw gekozen haar land te beschermen. Ze besluit alles te geven voor dit doel, zelfs ahaar eigen leven in ruil voor dat van haar landgenoten. I am Setsuna bevat een prachtige soundtrack en is een spel dat draait om het verhaal. Het is verkrijgbaar voor pc en PlayStation 4. Het spel kost 39,99 euro.

PlayStation Store: Moon Hunters

In Moon Hunters ga je op zoek naar de vermiste Maan Godin. Tijdens deze zoektocht van vijf dagen moet je beslissingen maken welke gaan bepalen hoe jouw stam je gaat herinneren voor de volgende generaties. Ook bepaald jouw reputatie hoe mensen op jou gaan reageren tijdens je zoektocht. Hoe groot wordt jouw legende? Moon Hunters is een game die je alleen of met maximaal drie vrienden kunt spelen. In de PlayStation Store is Moon Hunters verkrijgbaar voor 14,99 euro.

Nintendo eShop: Fire Emblem Fates: Map Pack 2

De kinderen van het Fire Emblem Fates-universum hebben het niet makkelijk. In deze Map Pack krijg je de mogelijkheid om met andere versies van de child-units te spelen. Ontrafel met Kanna en de andere kinderen waarom de Deeprealms worden aangevallen. Het is tijd voor de kinderen om hun stempel te drukken op de oorlog. Eventuele experience wordt niet overgezet naar je spel zelf. Map Pack 2 bevat zes nieuwe scenario's om te spelen. De eerste drie maps worden deze week beschikbaar gesteld. Wil je ze los kopen, dan is Map 1 0,49 euro, en Map 2 en 3 zijn 1,99 euro. De gehele Map Pack kost 7,99 euro.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer