Video: Releasedatum van PS4-versie Rise of the Tomb Raider bevestigd

Geplaatst: 20 juli 2016 11:25
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Afgelopen maandag ontstonden er een gerucht over de releasedatum van Rise of the Tomb Raider voor de PlayStation 4. Eindelijk heeft Square Enix van zich laten horen. Vanaf 11 oktober is Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration voor de PlayStation 4 verkrijgbaar. Naast het basisspel bevat deze editie extra content.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration bevat een nieuw hoofdstuk, namelijk Blood Ties. In dit exclusieve hoofdstuk krijg je de kans om Croft Manor te verkennen om aan te tonen dat Lara Croft daadwerkelijk de erfgename is. Daarnaast moe tje in Lara's Nightmare het landhuis verdedigen tegen een invasie van zombies. Deze modus kun je keer op keer spelen om nieuwe uitdagingen te trotseren. Blood Ties is ook te beleven middels de PlayStation VR.

Daarnaast bevat de editie alle voorgaande DLC-pakketten en nieuwe outfits, wapens en Expedition Cards. Ook is er sprake van een nieuwe Co-op Endurance Mode. In deze modus neem je het met z'n tweeën op tegen de wrede weersomstandigheden. Om Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration nog extra aan te dikken, kun je het basisspel spelen op de setting Extreme Survivor. Dankzij deze setting verdwijnen alle checkpoints in het spel. De enige manier om het spel op te slaan is een kampvuur te maken.

Als je na het lange wachten bereidt bent om extra geld neer te leggen, kun je gaan voor de Artbook Edition van Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration. Hiermee schaf je tevens een gelimiteerde editie artbook en verpakking aan. Voor de echte én geduldige fans.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration is vanaf 11 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Is dit wat jou betreft het wachten waard? Laat het ons weten!

Bron: Gematsu
Lees meer