Gerucht: Sony werkt aan PlayStation 4 Slim

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Er gaan geruchten de ronde dat er nóg een nieuwe PlayStation 4 in ontwikkeling is. Deze console komt als aanvulling op de PlayStation Neo, dus het is niet één en dezelfde console.

Sony is bezig met de PlayStation 4 Slim, een dunnere, kleinere variant van de PlayStation 4. Er is dus minder ruimte nodig om de console te huisvesten, maar waarschijnlijk zal de spelcomputer ook binnenin veranderd zijn. Over de specificaties is verder niks bekend.

De denkwijze van Sony is dus hetzelfde als die van Microsoft: Ze maken allebei een zogenaamde 'tussenconsole', die eerder uit wordt gebracht dan de allernieuwste consoles. Deze denkwijze is echter vrij onlogisch, want is die 'tussenconsole' wel zo aantrekkelijk voor de consument?

De komende tijd gaat er vast meer informatie komen over de PlayStation 4 Slim. Volgens bronnen zal dit gebeuren tijdens de Tokyo Game Show in september. Sony heeft trouwens nog niks laten weten over deze nieuwe console, dus het is afwachten of dit gerucht daadwerkelijk gegrond is.

Bron: PlayStation Universe
Lees meer