Game-klassieker Tetris krijgt eigen filmtrilogie

Geplaatst: 29 juni 2016 13:40
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zeer opmerkelijk nieuws op deze woensdag: Het bekende Tetris krijgt een eigen filmtrilogie. Dit werd bekendgemaakt door de producer van de films, Lawrence Kasanoff.

De films, nu nog "Untitled Tetris Sci-fi Project" genoemd, moeten grote science-fiction-blockbusters gaan worden. Helaas werden er verder weinig details onthuld, dus het is nog afwachten hoe deze films er daadwerkelijk uit gaan zien. Volgens Kasanoff hoeft het publiek niet te verwachten dat er rennende Tetris-blokjes meespelen. Er zijn zelfs al acteurs benaderd voor de rolverdeling, dus ze zijn wel degelijk bezig met het opstarten van het project.

Kasanoff is geen onbekende in de filmwereld. Zo produceerde hij Mortal Kombat, de martial arts-film uit 1995. Bovendien was hij een uitvoerend producer voor verschillende LEGO-films. Of de films over de bekende game-klassieker een succes gaan worden, valt nog te bezien.

Wat denken jullie? Is een Tetris-trilogie een goede, creatieve ontwikkeling, of is dit idee te bizar voor woorden? Laat het ons weten in de comments.

Bron: Empire Magazine
Lees meer