Informatie over Tekken 7

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In een interview met de PlayStation Blog, heeft Game Director en Chief Producer Katsuhiro Harada van Bandai Namco verteld waarom je een oogje moet houden op Tekken 7. De game heeft een aantal veranderingen ondergaan sinds het vorige spel.

Ten eerste, dankzij de Unreal Engine 4 ziet het spel er geweldig uit. Je kunt dingen zoals dynamisch weer en verwoestbare landschappen verwachten. Misschien nog wel het gaafste, het spel vertraagt als de health van een personage laag is en je een dramatische aanval uitvoert. Dan krijg je echt het gevoel dat dit wel eens de laatste beslissende aanval kan zijn.

Dit is echter niet alles. Tijdens vitale cutscenes in de story mode, kan je nu beslissingen maken waardoor je schade ontloopt. Je moet echter wel snel zijn met je beslissing, want veel tijd heb je niet. Dan is er nog Street Fighter's Akuma, die een deal heeft gesloten met Kazumi Mishima om haar haatvolle man en zoon een kopje kleiner te maken.

Als afsluiter, heb je nog de Rage Drive en Rage Art. Rage Drives zijn aanvallen die je in combo's kunt gooien, waardoor de schade hoog op kan lopen. Rage Arts zijn finisher moves, tenminste als je tegenstander's health laag genoeg is. En we kunnen natuurlijk de nieuwe personages niet vergeten: Katarina (Brazilië), Claudio (Italië), Lucky Chloe (Japan), Josie (Filipijnen), en Shaheen (Saudi Arabië).

Tekken 7 komt uit in vroeg 2017 voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: PlayStation Blog
Lees meer