Screenshots: NiOh Screenshots, Wapens en Monsters

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Er is een grote lading aan screenshots van NiOh losgelaten door Koei Tecmo. De game van Team Ninja gaat in augustus in de bèta en deze beelden zijn ontzettend mooi. Ook is er wat informatie over de beelden naar buiten gekomen.

Er zijn drie nieuwe beschermgeesten, de stier Fuseushi, de vogel Daibawashi en de haai Isonade, die zich bij de donderhond Raiken voegen. Verder worden er een aantal mythische wezens getoond in de beelden, waaronder de kappa (die veel geld oplevert, maar wel snel wegrent), de Nurikabe, de Hinoenma, de Mukorumusha, de Onibi, de Onyudo, de Onryoki, en de Nue. Een paar slagvelden worden getoond in de screenshots, zoals de ruïnes van Dazaifu en de velden van Kareta Susuki.

Wapens krijgen ook een kleine vermelding. Je kunt een katana en wakizashi paar gebruiken met William, die ze dan ook tegelijk kan gebruiken. Vijanden en bazen kunnen wapens en uitrusting laten vallen. De ninja die eerst alleen bekend stond als Hanzo, heeft nu de naam Hattori Hanzo gekregen. In de geschiedenis stond Hattori Hanzo ook wel bekend als Oni no Hanzo, of Hanzo de Demon. Alvast een leuk vooruitzicht.

Er is vooralsnog geen releasedatum bekend voor Nioh. De game is exclusief voor PlayStation 4.

Bron: DualShockers
Lees meer