Gerucht: Dead Island 2 geannuleerd

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De geruchten gaan weer sterk in de wandelgangen van het wereldwijde web rond dat zombiegame Dead Island 2, waar wij enorm enthousiast over waren op de gamescom enkele jaren geleden, geannuleerd is. De game is in elk geval van Steam afgehaald.

Het kan zijn dat Deep Silver, de uitgever van de game, heeft besloten dat Dead Island 2 terug moet naar de tekentafel en dat de game voorlopig nog gaat uitkomen.

Techland werd ingeruild voor de Duitse ontwikkelaar Yager. Ook zij hebben niet erg lang op de game gezeten, want Yager werd vorig jaar weer van de ontwikkeling afgehaald en gingen kort daarna failliet. De ontwikkeling van de game werd nu opgepakt door de Britse ontwikkelaar Sumo Digital.

Wat denken jullie? Gaat de game ooit nog verschijnen?

Bron: PC Gamer
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer