Remake van cultgame Outcast

Geplaatst: 30 mei 2016 17:10
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Er wordt een remake gemaakt van de populaire cultgame Outcast. Dit werd eerder vandaag bekendgemaakt door BigBen Interactive. De uitgeverij is zeer trots om te mogen melden dat ze een overeenkomst hebben gesloten met ontwikkelaar Appeal.

De bedrijven hopen de charme van het spel te behouden, maar toch de massa aan te spreken door de graphics en gameplay te moderniseren. Spelers kunnen gaan genieten van de game op de next-gen consoles. Het spel komt uit onder de naam:Outcast -Second Contact.

Outcast kwam oorspronkelijk uit in 1999 en is een van de eerste games die een open wereld implementeerde. Het spel Outcast speelt zich af in de nabije toekomst. Na een parallele wereld te hebben ontdekt, genaamd Adelpha, word een sonde gestuurd voor onderzoek. Dat gaat even goed en dan komt het staartje. De sonde veroorzaakt een vervorming in de ruimtetijd en dreigt de Aarde te verwoesten. Met een groep wetenschappers, ga jij als Agent Cutter Slade de strijd aan om de sonde te maken en de Aarde red.

De remake van de klassieker Outcast, Outcast - Second Contact komt uit begin 2017 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Persbericht Bigben Interactive
Lees meer