Downloadnieuws: Tactisch schieten, vechtende schildpadden of een partijtje voetbal

Geplaatst: 26 mei 2016 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is weer zover, ook deze week is het op donderdag tijd voor de wekelijkse dosis downloadnieuws. Zoals je van ons gewend bent, duiken wij elke donderdag de Nintendo eShop, PlayStation Store, Steam Store en Xbox Live Store in. Deze week hebben wij onderstaande titels voor je geselecteerd.

Nintendo eShop: SteamWorld Heist

SteamWorld Heist is een 2D turn-based shooter. Als een schaakspel verplaats je jouw personages een aantal vakken om vervolgens in de aanval over te gaan. Dankzij de verschillende moeilijkheidsniveaus is de game geschikt voor zowel beginners als veteranen. In onze review ontving SteamWorld Heist maar liefst vier van de vijf sterren. Ook fijn, Nintendo biedt SteamWorld Heist tijdelijk voor een zacht prijsje aan. Je bètaald tot 9 juni slechts 14,99 euro in plaats van 19,99 euro.

PlayStation Store, Steam Store, Xbox Live Store: TMNT: Mutants in Manhattan

Deze week verschijnt Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattanop vrijwel alle platformen. PlatinumGames steekt onze legendarische helden Leonardo, Donatello, Michelangelo en Raphael in een nieuw jasje. Het gevecht in New York ga je alleen of (online) met anderen aan en je neemt het op tegen bekende schurken als Krang en Shredder. TMNT: Mutants in Manhattan schaf je via de Steam Store voor 29,99 euro aan. In de PlayStation Store en Xbox Live Store kost de game je 49,99 euro.

Xbox Live Store: Rocket League

In onze redactie zijn de meningen verdeeld, maar het succes van Rocket League valt niet te ontkennen. Wie had gedacht dat voetballen met auto's zo vermakelijk kan zijn? Als kers op de taart verschijnt binnenkort [url=http://www.gameliner.nl/product/8280/rocket-league-collecters-edition]Rocket League: Collectors Edition[url]. Deze editie bevat naast het spel ook vier DLC-pakketten. Als je niet wachten kunt, biedt de Xbox Live Store een mooie aanbieding. Rocket League schaf je momenteel aan voor 16,99 euro in plaats van 19,99 euro.

Lees meer