Umbrella Corps krijgt Upgrade Pack en pre-order content

Geplaatst: 25 mei 2016 14:50
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Capcom heeft aangekondigd dat de Resident Evil-shooter Umbrella Corps een Upgrade Pack en pre-order content zal krijgen. Daarnaast werd meer onthuld over twee nieuwe maps, die zowel online als in de singleplayer-modus The Experiment te spelen zijn.

Het Upgrade Pack geeft toegang tot iconische Resident Evil-skins, waaronder Chris Redfield, Albert Wesker, Leon S. Kennedy, Barry Burton en Jake Muller. Verder bevat het extra skins voor de wapens en kleding en toffe emotes voor de personages. Het Upgrade Pack kost los 14,99 euro, maar is ook onderdeel van de Deluxe Edition, die 39,99 euro kost. Hierdoor besparen spelers 5 euro.

Umbrella Corps is nu te pre-orderen voor de PlayStation 4 en pc. Spelers die dit doen ontvangen het Fashion Victim Pack, wat extra aanpassingen geeft voor de wapens en pantser. PlayStation 4-bezitters krijgen daarnaast ook een dynamisch thema, met achtergronden en geluiden uit de game.

Capcom liet ook meer weten over de twee maps: Raccoon City en Police Station. De eerste speelt zich af in de open straten van Raccoon City, terwijl de riolen eronder een wat meer claustrofobische ervaring biedt. Police Station speelt zich af in een politiebureau met veel gangen, kamertjes en barricades om achter te schuilen.

Umbrella Corps verschijnt 21 juni voor de pc en PlayStation 4.

Bron: Persbericht Capcom
Lees meer