Video: Battlefield 1 officieel aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Tijdens een livestream heeft ontwikkelaar DICE Battlefield 1 officieel aangekondigd. De geruchten gingen al in de wandelgangen rond, maar dit speelt zich volledig af tijdens de Eerste Wereldoorlog. Naast de aankondiging komt de ontwikkelaar ook met een trailer op de proppen die je hieronder kunt bekijken.

Het is mogelijk om in Battlefield 1 op paarden te rijden. Daar zal de Bont voor Dieren niet blij mee zijn vermoed ik. De game verschijnt op 21 oktober dit jaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Heb je toegang tot EA Access kun je de game een week eerder spelen op de Xbox One en pc. Je kunt je alvast inschrijven als Battlefield Insider voor de gesloten bèta.

Bron: YouTube
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer