Downloadnieuws: Italiaanse loodgieters, horror in een pretpark en waves van vijanden

Geplaatst: 5 mei 2016 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is weer donderdag, dus het is weer tijd voor het downloadnieuws. We gaan kijken naar de verschillende aanbiedingen en nieuwe games die je kunt downloaden in de diverse online stores. Deze week heeft Nintendo een aantal leuke spellen in de aanbieding en is er speciaal voor Battleborn een app te downloaden.

Nintendo e-Shop: New Super Mario Bros. U

Ga met Mario, Luigi en de Toads op reis om Princess Peach uit de klauwen van Bowser te bevrijden. In deze 2-D platformgame, kan je met drie vrienden een groots avontuur ervaren. Verzamel verschillende upgrades en verken diverse werelden om een stokje voor Bowser's snode plannen te steken. Deze week is New Super Mario Bros. U verkrijgbaar in de Nintendo e-Shop voor een schamele 24,99 euro.

Nintendo e-Shop: Lego City Undercover

Als politieagent, Chase McCain, ga je op zoek naar ontsnapte criminelen in Lego City Undercover. Platform, puzzel, verken en vecht je weg door Lego City met als einddoel Rex Fury op te pakken. Officier McCain is een geoefende undercover-agent en freerunner, dus test je vaardigheden en spoor die criminelen op. Speel meer dan honderd voertuigen en personages vrij in dit geweldige spel. Lego City Undercover is deze week verkrijgbaar voor 24,99 euro in de Nintendo e-Shop.

PlayStation Network, Xbox Live Store: The Park

Een horrorgame die niet draait om vechten, dat is The Park. In dit spel kijk je door de ogen van moeder Lorraine, wiens zoontje Callum spoorloos verdwenen is. Verken het vervallen pretpark Atlantic Island Park in een poging om je zoontje weer in de armen te sluiten. The Park is een psychologisch horroravontuur van 1-2 uur. De focus van het spel ligt op de rijke verhaallijn en het verkennen van de omgeving. The Park is verkrijgbaar in zowel de Xbox Live Store als PlayStation Store voor 12,99 euro.

Appstore, Google Play Store: Battleborn TAP

2K heeft Battleborn Tap uitgebracht voor Android en IOS. Vecht met 25 verschillende helden om de laatste ster in het universum te redden. Upgrade je helden en verzamel spelenderwijs nog meer helden. Versla de ene na de andere golf van vijanden en hark die dikke buit binnen. De app geeft je de mogelijkheid om exclusieve spullen te verzamelen voor je kopie van Battleborn op de pc, PlayStation 4 en Xbox one. Link je SHiFT-account en krijg een exclusieve gouden Orende skin voor je Battleborn-game. De free-to-play-app heeft in-app aankopen. Battleborn Tap is verkrijgbaar in de Appstore en Google Play Store.

Lees meer
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.