Video: Nieuw beeldmateriaal van exclusieve PS4-titel NiOh

Geplaatst: 26 april 2016 16:30
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De demo van PlayStation exclusive NiOh is van start gegaan in Europa en Azië. NiOh is een aankomende action role-playing game en wordt ontwikkeld door Team Ninja, bekend van onder meer Dead or Alive.

Het spel speelt zich af tijdens de burgeroorlog in Japan en volgt het verhaal van William, een blonde Samurai. Hij gaat de strijd aan met kwaadaardige en bovennatuurlijke strijders die het land teisteren. Het spel heeft veel weg van games zoals Onimusha en Dark Souls. Ben je benieuwd geworden naar deze Japanse game? Onderstaande video's geven een prima impressie.

De bèta is gratis te verkrijgen via de PlayStation Store. Mocht je de demo gaan downloaden, houd dan alvast rekening met een grootte van 3.8 GB. Voor de testers die het weten uit te spelen is 'The Mark of the Conqueror' beschikbaar met extra beloningen die je in het uiteindelijk spel kunt gebruiken.

De testversie van NiOh is vanaf vandaag tot en met 5 mei te spelen. De volledige game komt naar verwachting dit jaar uit. Een specifieke releasedatum is vooralsnog onbekend.

Bron: DualShockers
Lees meer