Downloadnieuws: Boksen, Agent 47 in Italië en TWD: Michonne Episode 3

Geplaatst: 28 april 2016 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is donderdag en zoals gewoonlijk bekijken we de nieuwste games en aanbiedingen, die deze week te downloaden zijn. De onderstaande games zijn te beschikbaar via de Nintendo eShop, PlayStation Store, Xbox Games Store, Steam Store, Google Play Store en App Store.

Nintendo eShop: Super Punch-Out!!

Super Punch-Out!! verscheen in 1994 voor de SNES en is nu verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS. In de game neem je het op tegen klassieke en nieuwe boksers met als einddoel kampioen van de World Video Boxing Association te worden. Kies om te oefenen tegen één bokser in de Time Attack Modus of ga de strijd aan met zestien tegenstanders in de Championship Modus.

Steam, PlayStation Store, Xbox Games Store: Hitman: Episode 2

In de tweede episode van Hitman vertrekt Agent 47 naar het fictieve Italiaanse dorpje Sapienza. Hier heeft hij twee doelwitten, namelijk Silvio Caruso en Francesca De Santis. Daarnaast moet Agent 47 een gevaarlijk virus vernietigen waarvoor hij een biolaboratorium moet infiltreren. Hitman: Episode 2 is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Multiplatform: The Walking Dead: Michonne Episode 3

What We Deserve is alweer de derde en laatste episode van The Walking Dead: Michonne en vanaf deze week te downloaden. In deze episode probeert Michonne een onschuldige familie te beschermen, terwijl Norma en de Monroe Crew onderweg zijn. Daarnaast toont de laatste episode de uitkomst van alle keuzes die jij gaandeweg gemaakt hebt. The Walking Dead: Michonne is nu verkrijgbaar voor de pc, Mac, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Android en iOS.

Lees meer