Screenshots: Nieuwe details en screenshots van Pokémon GO

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Terwijl de bèta van Pokémon GO nog volop bezig is, komen er steeds meer details naar buiten over het spel. De 'augmented reality'-game geeft je de mogelijk om in jouw omgeving Pokémon te vangen en ertegen te vechten.

Onlangs bevestigden testers aan The Silph Road, een subreddit gewijd aan Pokémon GO, dat zogeheten 'biomes' nu actief zijn. Dit betekent dat sommige type Pokémon zich alleen in bepaalde terreinen en omstandigheden bevinden. Water-type Pokémon zijn bijvoorbeeld gevonden in de buurt van een rivier en een type Pokémon als Rattata in een dicht bevolkte centrum.

Verder kunnen trainers hun Pokémon alleen laten evolueren via 'Evolution Shards', die je verzameld met het vangen van Pokémon. Deze scherven zijn Pokémon specifiek. Je moet dus meerdere Pokémon van hetzelfde type vangen om voldoende Shards te verzamelen. Als je twintig scherven verzameld hebt, kun je één Pokémon laten evolueren.

Daarnaast zijn er via Twitter een aantal nieuwe screenshots opgedoken. Deze laten de Pokémon GO's Pokedex en Battle Sequences zien.

Nintendo heeft nog geen releasedate bekendgemaakt, maar de verwachtingen zijn dat Pokémon GO deze zomer beschikbaar is via de App Store en Google Play.

Bron: Twitter
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

15 juli 2016

Ontwikkelaar

Niantic Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer