Video: God Eater 2 Rage Burst heeft releasedatum gekregen

Geplaatst: 25 april 2016 12:15
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

God Eater 2 Rage Burst en God Eater Resurrection hebben een westerse releasdatum gekregen. God Eater Resurresction is een remake van de eerdere game God Eater Burst, die dit jaar opnieuw wordt uitgebracht. God Eater 2 Rage Burst speelt zich af drie jaar na de evenmenten in God Eater Resurrection. Oude en nieuwe personages staan zij-aan-zij om de Aragami te verdrijven met hun God Arc wapens.

Het mooiste is dat je beide games voor de prijs van één kunt krijgen. Als je een fysieke kopie van God Eater 2 Rage Burst koopt, krijg je een downloadcode voor God Eater Resurrction erbij. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de code verloopt, het is tot 2050 geldig. Als je besluit om de digitale versie van God Eater 2 aan te schaffen, zit God Eater Resurrection bij de download inbegrepen. Dit geldt voor alle versies van het spel, zowel op pc, PlaySation 4 en PlayStation Vita.

God Eater Resurrection en God Eater 2 Rage Burst komen naar Europa op 30 augustus 2016 voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation Vita.

Bron: Bandai Namco Persbericht
Lees meer
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.