Video: Ubisoft kondigt Champions of Anteria aan

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Ubisoft heeft een nieuwe game aangekondigd van studio Blue Byte: Champions of Anteria. Champions of Anteria is een tactische real-time strategy game, die focust op het strategisch omgaan met vijf kampioenen. De bedoeling is dat je, met je kampioenen, Anteria bevrijdt. Ontdoe je van de vijandige fracties door Monsters en Bazen te verslaan in verschillende omgevingen.

Je kampioenen zijn verbonden met een van de vijf elementen: Water, Vuur, Natuur, Bliksem en Metaal. Natuurlijk is er een match-up systeem waarbij het ene element sterker is dan de ander, maar dat mag de pret niet drukken. Het spel maakt namelijk gebruik van pauzetechnieken, waardoor je je tacktieken kan bijstellen zonder dat het je ten koste gaat van die kostbare seconden en je dus lekker veel schade aan kan richten. Let op: Je mag maar drie van je kampioenen meenemen per gevecht.

Het maken van keuzes staat centraal in Champions of Anteria. Ga je een gebied bevrijden of verdedig je een ander gebied? Tussen levels door kan je je kampioenen trainen en uitrustingen voor ze maken, zodat ze nog sterker worden.

Champions of Anteria komt uit op 30 augustus 2016 voor de Windows pc.

Bron: Persbericht Ubisoft
Lees meer