Video: Need for Speed komt in maart naar pc

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Electronic Arts heeft op de officiële Facebook-pagina van Need for Speed aangekondigd dat de game 15 maart aanstaande (in Nederland vermoedelijk 17 maart) naar de pc moet komen. Daarnaast is er ook een trailer vrijgegeven, welke hieronder kunt bewonderen.

De pc-versie maakt het eindelijk mogelijk om handmatig te schakelen, iets wat op de consoleversie ontbrak. De ontwikkelaar, Ghost Games, laat tevens weten dat deze optie ook middels een update aan de consoleversie zal worden toegevoegd.

Need for Speed verscheen vorig jaar op de PlayStation 4 en de Xbox One. De PlayStation 4-versie kreeg van ons drie en een halve gouden ster in onze review.

Bron: Facebook
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer