Ook thuis niet veilig met psychologische horrorgame Visage

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Tijd voor een Kickstarter-project. Sad Square is een nieuwe speler in de game-industrie en werkt momenteel aan hun eerste project. Visage is een psychologische horrorgame met invloeden van onder meer Silent Hill en Phantasmagoria. Daarnaast zijn er overeenkomsten met point-and-clickgames.

Visage speelt zich af in een verlaten dorp, rond het jaar 1980. Als speler bevindt jij je in een verlaten huis waar verschillende families hebben gewoond. Vele families zijn vermoord, maar tegelijkertijd hebben anderen er een vredige tijd gehad. Zijn de moorden toeval of is er toch daadwerkelijk een patroon te ontfutselen? Aan jou de schone taak het mysterie op te lossen door herinneringen te herleven. Elke herinnering brengt je een stap dichterbij, terwijl de haartjes in je nek overeind gaan staan. Naarmate je dichterbij het antwoord komt, leer je iets dit liever niet heeft.

Sad Square heeft nog 33 dagen om hun doel van 35,000 dollar te behalen. Het ziet er goed uit, want momenteel staat de teller op ruim 31,000 dollar. Afhankelijk van de hoogte van jouw donatie kun je unieke beloningen ontvangen. Als je meer dan 750 dollar doneert, kun je foto's van jezelf of familieleden met Sad Square delen. Sad Square verwerkt deze foto's vervolgens als overleden familieleden in jouw kopie van Visage.

Visage staat voor begin 2017 op de planning en komt naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wat is jouw indruk van het spel? Laat het ons weten!

Bron: Kickstarter
Lees meer