Eekhoorn Conker komt terug?

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De geruchten gaan rond dat Rare werkt aan de terugkeer van de smerigste eekhoorn op aarde. We hebben het uiteraard over Conker. De laatste game met de grofgebekte eekhoorn in de hoofdrol verscheen alweer tien jaar geleden voor de Xbox en de Nintendo 64. Microsoft heeft aan de Windows Store een nieuwe game genaamd Young Conker toegevoegd.

Een NeoGAF-gebruiker ontdekte bij toeval de game in de Windows Store-database. Microsoft heeft nog niets aangekondigd, maar gezien de game de rating Mature heeft meegekregen lijkt het in dit geval geen administratieve fout.

Microsoft houdt vooralsnog hun mond dicht. Een nieuwe Conker-game is hier zeker welkom. Zou jij Conker weer terug willen zien?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer