Downloadnieuws: Knokken met Mario, Battlefield en Naruto

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is tijd voor het wekelijkse downloadnieuws. Deze week doken wij wederom de Nintendo eShop, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace, Google Play Store, AppStore en Steam Store in. Zoals altijd barst het van de DLC-pakketten, maar wij hebben een paar pareltjes voor je kunnen opduiken.

eShop: Super Mario Galaxy

In Super Mario Galaxy verken je samen met Mario het sterrenstelsel, terwijl je op zoek bent naar prinses Peach. Super Mario Galaxy biedt een ontzagwekkende variatie aan buitenaardse omgevingen. Daarnaast zijn er tal van unieke eindbazen, die elk een andere tactiek vereisen. De titel is wereldwijd goed ontvangen en krijgt in onze review een perfecte score. Super Mario Galaxy is voor 19,99 euro te downloaden via de Nintendo eShop.

Xbox Live: Battlefield Hardline

Battlefield Hardline is de eerste Battlefield-titel die door Visceral Games is ontwikkeld. In tegenstelling tot voorgaande delen is Battlefield Hardline geen militaire shooter. Het draait met name om de politie en criminaliteit. De singleplayer is dan ook te beschouwen als een politieserie. Of Visceral Games goed werk heeft neergezet? In onze review krijgt Battlefield Hardline vier van de vijf sterren. Gold-leden krijgen 60% korting en bètalen 16 euro in plaats van 39,99 euro.

PSN: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM 4

Aankomende vrijdag is het zover. Het is tijd voor Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM 4. Met Naruto, Sasuke, Sakura en Hinata overwin je elk gevecht. Goed om te weten, het vierde deel is geüpgraded. De graphics zijn verbeterd en het vechtspel bevat tal van nieuwe gameplay-mogelijkheden. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM 4 is vanaf 5 februari aan te schaffen voor 69.99 euro. Echte fans kunnen gaan voor de Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM 4 - Deluxe Edition. Deze editie kost 89.99 euro en bevat de Season Pass.

Lees meer