Video: Pre-order content Hitman bekend

Geplaatst: 3 februari 2016 15:30
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Square Enix en IO Interactive hebben onthuld waaruit de pre-order content van Hitman zal bestaan. Ook werd meer informatie gegeven over de exclusieve content voor de PlayStation 4 in de vorm van The Sarejevo Six.

Spelers die Hitman pre-orderen krijgen toegang tot het Blood Money Requim Pack. Deze bestaat uit het witte kostuum dat Agent 47 aan had in de laatste missie van Hitman: Blood Money. Daarnaast bevat deze een ICA-19 Crome pistool met demper en een explosief dat eruit ziet als een badeendje. Mocht je Hitman pre-orderen dan krijg je automatisch toegang tot de closed bèta, die 12 februari van start gaat voor de PlayStation 4 en op 19 februari voor de pc.

Alle spelers die de game aanschaffen voor de PlayStation 4 krijgen toegang tot zes exclusieve contracten genaamd The Sarejevo Six. Hierin jaagt Agent 47 op zes ex-paramilitairen van de CICADA-organisatie, die oorlogsmisdaden hebben gepleegd. Het eerste contract is beschikbaar bij de eerste episode en hierin is het doelwit Scott Sarno, de Director of European Operations voor de CICADA.

De eerste episode van Hitman bevat twee locaties en verschijnt op 11 maart voor vijftien euro. De andere episodes bevatten elk één locatie en kosten tien euro per stuk. Spelers kunnen er ook voor kiezen om 60 euro te bètalen waarbij ze toegang krijgen tot alle episodes. Eind 2016 wordt de game ook gebundeld uitgebracht op disc.

Bron: VG247
Lees meer