Video: Communitylid presenteert launchtrailer Just Cause 3

Geplaatst: 30 november 2015 17:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Just Cause 3 komt morgen uit. Natuurlijk kan een launchtrailer niet ontbreken en daarom presenteert Square Enix deze bombastische trailer. Leuk gegeven is het feit dat de Just Cause 3-trailer niet gemaakt is door Square Enix, maar door communitylid 'CoolTwinSkittles'.

CoolTwinSkittles is de gelukkige winnaar van de uitdaging die Square Enix in oktober voorschotelde. Met ruim 1.200 inzendingen was het dan ook een lastige taak voor de ontwikkelaar om één winnaar te kiezen. De trailer, genaamd: Explosion Rap Trailer, zit vol met, hoe kan het ook anders, explosies. CoolTwinSkittles wint hier vijfduizend dollar, één gaming-pc, één koptelefoon en veel andere leuke goodies mee.

Just Cause 3 verschijnt morgen op 1 december voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Heb jij ook meegedaan met de prijsvraag?

Bron: Gamespot
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer