Sony opent pop-up stores in Rotterdam en Eindhoven

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In het kader van de PlayStation 4 Experience Tour opent Sony PlayStation in Rotterdam en Eindhoven pop-up stores. In deze tijdelijke winkels zijn veertien exemplaren van de PlayStation 4 aanwezig. Je kunt hier nieuwe games uitproberen, waaronder Uncharted: The Nathan Drake Collection.

De PlayStation 4 Experience Tour is een samenwerking tussen Sony PlayStation en Dutch Moving Media. Pierluigi Jorritsma, directeur van Dutch Moving Media, zegt:

De activatie is vooral bedoeld om de games onder de aandacht te brengen, niet zozeer de gameconsole zelf. Deels zou je dit een merkexperience kunnen noemen, deels ook een duidelijke salesactivatie. Er worden ter plekke geen games verkocht, maar deelnemers krijgen wel kortingsbonnen die zijn in te leveren bij verkooppunten in de buurt.

Door ons uitgebreide netwerk met vastgoedeigenaren en ons continue streven naar top kwaliteit, wordt de PS4 pop-up store op exclusieve A1-locaties gerealiseerd. Wij zijn er in geslaagd om een pop-up store te vestigen in de beste en drukst bezochte winkelcentra van Nederland in de drukste periode van het jaar.

De pop-up store bevindt zich van vrijdag 27 november tot en met zaterdag 5 december in het Alexandrium te Rotterdam. Daarna verhuist het geheel naar het Piazza in Eindhoven. De tijdelijke winkel staat daar van vrijdag 18 december tot en met donderdag 24 december.

Ben jij er al heen geweest? Of ga jij nog? Laat ons weten wat je ervan vond!

Bron: Nederlands Media Nieuws
Lees meer