Rocket League-maker Psyonix sluit partnerschap met Valve

Geplaatst: 30 november 2015 16:35
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Psyonix lijkt niet te kunnen stoppen met het creëren van extra content voor Rocket League. Twee weken geleden kondigde Psyonix de Chaos Run-DLC al aan, maar deze week spant de kroon. De ontwikkelaar is namelijk een partnerschap met Valve aangegaan en brengt morgen Portal-gerelateerde DLC op de markt.

De aangekondigde content is geheel gratis en is vanaf 1 december beschikbaar op Steam. PlayStation-bezitters moeten helaas nog even wachten, maar Psyonix heeft inmiddels op Reddit aangegeven dat de content ook beschikbaar op de PlayStation gaat zijn. Dit keer kunnen we echter geen nieuwe wagens of arena's verwachten. De DLC bevat namelijk negen versiersels voor de bolides. De DLC bevat de volgende items:

Cake (Topper)
Conversion Gel (Raketspoor)
Propulsion Gel (Raketspoor)
Repulsion Gel (Raketspoorl)
Aperture Laboratories (Antenne)
Cake Sticker (Antenne)
Companion Cube (Antenne)
Personality Core (Antenne)
PotatOS (Antenne)

Bovenstaande items zijn, net zoals de huidige items, te verdienen door simpelweg matches te spelen. Het maakt niet uit of je nou wint of verliest, zolang je maar een volledige wedstrijd speelt. Wat vind jij van het partnerschap? Is het weer een reden om te ballen of ben je al klaar met de game? Laat het ons hieronder even weten.

Bron: Steam
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer