Proef de kerstsfeer met nieuwe Rocket League DLC

Geplaatst: 26 november 2015 16:15
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Psyonix' razend populaire footie Rocket League krijgt op 14 december een nieuwe mutator. Deze toevoeging komt in de vorm van een 'Snow Day' playlist. De mutator stelt spelers in staat om de grasmat om te toveren in een ijsbaan en de bal in een hockey puck.

Vorige maand heeft Psyonix de mutators al geïntroduceerd. Deze mutators veranderen bepaalde fysics in de game waardoor er bijvoorbeeld lage zwaartekracht ontstaat. Vanaf december is het dus ook mogelijk om de game een winters tintje te geven. Dit is natuurlijk niet de enige toevoeging die de game op 14 december krijgt. De spelers kunnen namelijk ook nog eens strijden voor zeven nieuwe items. Deze items staan volledig in het teken van de winterse periode. De volgende items worden beschikbaar gesteld:

"Xmas" Raketspoor
"Blitzen" Topper
"Kerstboom" Topper
"Sad Sapling" Topper
"Kerstman" Topper
"Zuurstok" Antenne
"Pakjes" Antenne

Deze items zijn echter voor een bepaalde tijd beschikbaar. Vanaf 4 januari zijn de objecten namelijk niet langer vrij te spelen. Bovenstaande versieringen zijn te verdienen door simpelweg wedstrijden te spelen. Speel je een item vrij? Dan is dat bepaalde item altijd voor jou.

Bron: PlayStation Blog
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer