Pro Evolution Soccer 2016 krijgt tweede data pack

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De tweede data pack voor Konami's Pro Evolution Soccer 2016 arriveert begin december. De data pack voegt nieuwe gezichten, roster-updates en nieuwe ballen toe. De nieuwe toevoegingen zijn gratis te downloaden en PlayStation 4/ Xbox One-bezitters kunnen een leuk extraatje verwachten.

In oktober lanceerde Konami voor het eerst een data pack. Nu twee maanden later, kunnen wij de volgende alweer verwachten. Dit keer bevat de content voornamelijk visuele aanpassingen. Zo worden 51 gelijkenissen, van onder andere: Fernando Torres, Kevin de Bruyne en julian Draxler, toegevoegd. Tevens bevat de toevoeging acht nieuwe kicksen en twee nieuwe ballen.

PlayStation 4- en Xbox One-bezitter krijgen echter een leuke bonus. Het Braziliaanse 'Estadio do Maracana-stadion' wordt namelijk exclusief toegevoegd. Hierbij komt natuurlijk een bijpassende intro kijken en kunnen we wellicht een vuurwerkshow verwachten.

Bron: Persbericht Konami
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer