Doom krijgt volgende maand opnieuw gesloten alpha

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Doom krijgt volgende maand opnieuw een gesloten alpha. De gesloten alpha duurt van 3 december tot 6 december aanstaande. Je kunt je er helaas niet (meer) voor aanmelden, aangezien uit alle spelers die de bèta hebben gespeeld spelers worden gekozen.

Deze bèta code kregen spelers bij Wolfenstein: The New Order of bij pre-orderen van de digitale versie van deze game. Heb je zo'n code dus ingevoerd op de website van Bethesda, dan heb je kans dat je aan de slag mag met de tweede alpha van de game.

Het is onduidelijk wat de tweede alpha aan content gaat bevatten, vermoedelijk hetzelfde als de eerste alpha; zes versus zes spelers deathmatch op de map Heatwave met een Revenant power-up en zeven verschillende wapens.

Bron: Pc Gamer
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer