Video: Creative Assembly toont eerste campagnebeelden van Total War: Warhammer

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Creative Asembly toont voor het eerst beelden van de Total War: Warhammer-campagne. De populaire turn-based strategy-serie duikt dit keer niet in de epische veldslagen van vroegah, maar trekt ditmaal wat meer naar de fantasykant.

In bovenstaande trailer zien wij Grimgor Ironhide, een groene duivel van dood en verderf. De legendarische Lord of the Greenskins moet en zal zijn bloeddorst lessen. Door het succesvol aansturen van diverse manschappen ben jij de generaal waar de greenskins op zaten te wachten. Samen met jouw leger zaai je chaos en destructie over het gehele continent. Zo plan je epische veldslagen in de zuidelijke Badlands en dwing je vijanden op de knieën in de noordelijk gelegen Chaos Wastes.

Total War: Warhammer is exclusief verkrijgbaar op de pc vanaf 28 april 2016. Ikzelf ben altijd in mijn nopjes met de Total War-serie. Dit keer ben ik echter een beetje verdeeld. Vindt jij de nieuwe fantasy-setting tof? Ik ben benieuwd naar jullie mening.

Bron: Persbericht Creative Assembly
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer