Video: Batman: Arkham Knight ontvangt wederom nieuwe DLC

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Sinterklaas staat bijna voor de deur en dat stemt Rocksteady Studios is een gulle bui. Vanaf vandaag kunnen Season Pass-bezitters namelijk één skin-pakket en twee Arkham episodesvoor Batman: Arkham Knight downloaden.

Binnenkort verschijnt de spiksplinternieuwe Batman v Superman-film. De nieuwe skin-DLC staat dan ook volledig in het teken van de aankomende blockbuster. Season Pass-eigenaren kunnen vanaf vandaag de Batman v Superman Batsuit en Batmobile downloaden. Degenen die geen Season Pass hebben aangeschaft kunnen de content vanaf 1 december gratis downloaden.

Tevens heeft Rocksteady twee nieuwe Arkham episodes toegevoegd. In Catwoman's Revenge neemt men, hoe kan het ook anders, controle over Catwoman. Deze gebeurtenissen vinden plaats na het Arkham Knight-verhaal en laat spelers wraak nemen op de Riddler. De Flip of a Coin-episode laat jou als Robin de witwaspraktijken van Harvey 'Two Face' Dent oprollen.

De content is vanaf vandaag gratis te downloaden voor Season Pass-bezitters. Tevens is de nieuwe content, met uitzondering van de Batman v Superman-content, tegen bètaling beschikbaar voor spelers die de pas niet hebben aangeschaft.

Bron: Persbericht Rocksteady
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer