Video: Pc-versie Lightning Returns: Final Fantasy XIII krijgt eindelijk releasedatum

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De Final-Fantasy XIII-trilogie wordt op 10 december ook voor pc-gebruikers afgesloten. Lightning Returns: Final Fantasy XIII is al in 2014 op de consoles geconcludeerd, maar nu kan ook de Master Race een einde maken aan het avontuur van Lightning.

De pc-release bevat alle uitgekomen DLC van de console-versies. Dit betekend dat de game is voorzien van zowel de Japanse voice-acting als de kittige kostuumpjes van de schaarsgeklede heldin. In 2014 hebben wij de Xbox 360-versie al kunnen reviewen. Helaas wist de game zich destijds nauwelijks staande te houden. Of dat ook voor de pc-versie gaat gelden, valt nog te bezien.

Lightning Returns: Final Fantasy XIII verschijnt voor een zacht prijsje van slechts 15,99.- euro. Steam-gebruikers die de game aanschaffen, krijgen tevens één week lang tien procent korting op deeltje één en twee.

Bron: Persbericht Square Enix
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer