World of Tanks-update biedt nieuwe map en modus

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Versie 9.12 van de free-to-play tanksimulator 'World of Tanks' is vandaag uitgebracht. Deze update bevat een nieuwe modus, map en herziene HD-versies van bestaande tanks. Tevens krijgen pc-gebruikers eindelijk de langverwachte PvE-tutorial.

De nieuwe game-modus is vergelijkbaar met de bekende Capture the Flag-modus uit andere games. De nieuwe map 'Berlin' is direct speelbaar en bevat unieke 'Personal Battle Missions'. Deze missies geven spelers de kans om toegang de krijgen tot de imposante tier 10 T-22 tank.

Alsof dat nog niet genoeg was, geeft Wargaming 28 bestaande tanks een nieuw likje verf. Overigens wordt de Britse tier 10 FV4202-medium tank vervangen voor de machtige Centurion X.

Bron: Persbericht Wargaming
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer