Extra geld en kortingen tijdens de GTA: Online Lowriders-week

Geplaatst: 17 november 2015 13:15
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De Lowriders zijn losgelaten in de online-wereld van Grand Theft Auto V. Ter ere van dit heugelijke feit heeft Rockstar een week vol events georganiseerd. Gedurende deze week zijn de nieuwe bolides voor een prikkie te koop en aan te passen.

Deze hele week staat in het teken van de Lowriders. Zo zijn er kortingen van minimaal 25% op bepaalde wagens en de bijbehorende bobbleheads zijn met 75% verlaagd. De actie loopt van 16 tot en met 22 november, wees er dus snel bij. Tevens krijg je deze week een dubbele Reputation Points-boost in de Lowriders-playlist. Als kers op de taart krijg je aankomende zaterdag dubbele beloningen voor de nieuwe Lamar-missies.

De volgende voertuigen ontvangen op deze dagen extra korting, tevens biedt iedere dag een gratis hoedje of petje:

- Maandag (16-11): Declasse Voodoo, Strawberry hat
- Dinsdag (17-11): Albany Primo, Magnetics Block hat
- Woensdag (18-11): Albany Buccaneer, SA hat
- Donderdag (19-11): Declasse Moonbeam, Boars hat
- Vrijdag (20-11): Vapid Chino, Davis hat
- Zaterdag (21-11): Willard Faction, Westside hat
- Zondag (22-11): Eastside hat

De festiviteiten vinden op ieder platform plaats. Keer jij dankzij deze leuke actie weer terug naar San Andreas, of ben je alweer klaar met de nieuwe toevoegingen?

Bron: Gamespot
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer