Video: Street Fighter V-video toont jeugdige Ryu en Ken

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Ondanks dat Capcom de bèta van Street Fighter V gesloten heeft, laat de ontwikkelaar gamers sporadisch gebruik maken van eerdergenoemde bèta. Op 5 november heeft de ontwikkelaar zelfs onverwacht een tutorial toegevoegd. Nu toont Capcom in een nieuwe trailer de Japanse dubs en twee leuke verassingen.

De tutorial krijgt dit keer een verhalend thema. In onderstaande video horen we, voor het eerst, de instelbare Japanse dubs. Tevens zien we een jeugdige Ryu en Ken getraind worden door meester Gouken. Voorlopig is bekend dat deze Street Fighter Alpha-outfits enkel beschikbaar zijn in de training-modus. Echter heeft producent Yoshinori Uno op de Paris Games Week aangekondigd dat outfits en vechters al spelende vrijgespeeld kunnen worden. Spelers kunnen er echter ook voor kiezen om de toevoegingen door middel van micro-transacties aan te schaffen.

Yoshinori Uno heeft gedurende de Paris Games Week aangekondigd dat Street Fighter V op 16 februari in de winkels ligt. De game verschijnt dan (voorlopig) exclusief op de PlayStation 4.

Bron: YouTube
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer