Video: Bedrog en deceptie in Call of Duty: Black Ops III zombie-modus

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Maak je klaar voor bedrog en deceptie in de nieuwe Call of Duty III: Zombies-mode. De zombie-mode is een bekend fenomeen binnen de Treyarch-serie. Ook dit jaar keert de modus terug in een kek nieuw jasje.

Opmerkelijk is de mate van star power binnen dit onderdeel van de franchise. De stemmen worden namelijk ingesproken door vier supersterren bekend van het witte doek. Zo zijn Jeff Goldblum, Heather Graham, Ron Perlman en Neil McDonough bereid om hun stemmen te verbinden aan de Call of Duty-franchise.

Het verhaal speelt zich af in de jaren veertig en wordt op een film noir-stijl verteld. De hoofdrolspelers hebben allen een duistere achtergrond en worden door een mysterieus persoon geïndoctrineerd. Het doel? Vind de mysterieuze persoon en ontdek wat er in godsnaam is gebeurd. Zoals gebruikelijk is de zombie-mode een coöp spelmodus.

Call of Duty: Black Ops III verschijnt op 6 november voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox360 en Xbox One.

Bron: PlayStation kanaal
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer