Video: Chibi-Robo vanaf 6 november verkrijgbaar op de 3DS

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Pak je 3DS en zet de 3D op max want Chibi-Robo is back! Chibi-Robo, bekend van de GameCube, red wederom de wereld in Chibi-Robo! Zip lash, De titel is exclusief voor de 3DS en verschijnt op 6 november.

Wanneer de aardse grondstoffen worden bedreigd is er maar een die ons kan redden, Chibi-Robo. in tegenstelling tot de 3D GameCube-versie, is Chibi-Robo! Zip Lash een side-scrolling platformgame. Met Chibi's oplaadsnoer slinger je vijanden naar de gallemiezen en slinger je, in Indiana Jones-stijl, over grote gaten.

Chibi-Robo! Zip Lash komt gepaard met een speciaal Amiibo-figuurtje. De game kan los worden aangeschaft, maar er is ook een gebundelde versie beschikbaar. De Amiibo levert enkele voordelen voor de speler op. Zo kunnen spelers een aantal keer per dag in Super Chibi-Robo veranderen. Deze opgepompte versie van Chibi is altijd opgeladen en maakt die moeilijke levels net iets makkelijker.

Bron: Persbericht Nintendo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer