Video: PlayStation Plus games van oktober staan online

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De PlayStation Plus games van oktober zijn vanaf vandaag gratis te downloaden voor PS plus-leden. Deze maand zitten er een aantal leuke titels tussen met de spotlight op Super Meat Boy.

De oktober-update voegt een zestal van games toe aan de Instant Game Library. Deze games zijn welteverstaan: Broken Age, Super Meat Boy, Unmechanical Extended, Kickbeat, Kung Fu Rabbit en Chariot. De toevoeging van Super Meat Boy is al eerder aangekondigd. Opmerkelijk is het feit dat de game eveneens vandaag gereleased is.

Voor een uitgebreid overzicht verwijzen wij je graag door naar dit artikel. Welke game is jouw favoriet van deze maand? Laat het ons weten in de reacties.

Bron: PlayStation Blog
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer