Telltale's Game of Thrones verschijnt bijna volledig op disk

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Game of Thrones - A Telltale Games Series verschijnt in november op disk. Dit heeft de ontwikkelaar zojuist aangekondigd. De vijftal episodische games die de afgelopen tijd zijn verschijnen zullen op één disk worden uitgebracht voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 en de pc op 11 november aanstaande.

Het is onduidelijk of de zesde episode ook op deze bundel staat. Het zou heel vreemd zijn als deze laatste episode niet in de bundel zal worden opgenomen. In het persbericht hebben ze het in ieder geval over vijf episodes, dat maakt het ietwat verwarrend. Wij gaan er vooralsnog vanuit dat alle zes de episodes op de disk komen te staan. Wanneer de zesde episode zal verschijnen weet Telltale nog niet. Op Twitter laat de ontwikkelaar weten dat het zesde deel onvergetelijk zal zijn en dat we nog even geduld moeten hebben.

We know it's been a longer wait than usual, but we want this one to be unforgettable. Expect it soon after Tales

De game draait helemaal om House Forrester. Het huis komt uit het noorden van Westeros. Het huis is heel loyaal aan de familie Stark, die we kennen uit de televisieserie. De Forrester die zijn helemaal nieuw. Iedere personage zal in de game zijn huis beschermen tegen vernietiging en bedreiging van buitenaf.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer