Assassin's Creed: Syndicate bevat microtransacties

Geplaatst: 1 oktober 2015 15:40
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Assassin's Creed: Syndicate zal microtransacties bevatten, maar volgens Ubisoft zorgen deze er alleen voor dat je sneller toegang krijgt tot bepaalde wapens en vaardigheden.

Development director Francois Pelland vertelde in een interview met IGNdat de microtransacties van Assassin's Creed: Syndicate erg op die van Assassin's Creed IV: Black Flag lijken. De microtransacties zijn er voor spelers die geen tijd hebben om de gehele game te doorlopen, maar toch aan de slag willen tot de beste wapens en ander items. Pelland wil fans geruststellen dat alle content van Assassin's Creed: Syndicate beschikbaar is zonder er voor te bètalen en dat microtransacties 100% optioneel zijn.

Assassin's Creed: Syndicate is niet de enige AAA-game van dit jaar die microtransacties bevat. Naast Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, PES 2016 en FIFA 16 zal ook het aankomende Halo 5: Guardians een vorm van microtransacties met zich mee brengen.

Assassin's Creed: Syndicate komt 23 oktober uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game verschijnt ook voor de pc, en wel op 19 november.

Bron: IGN
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed: Syndicate

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

23 oktober 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft Quebec

Gameliner Awards

-

Lees meer