Neem jouw Minecraft-wereld altijd mee met de Gameband

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Now Computing heeft een armband ontwikkeld zodat Minecraft-spelers waar dan ook toegang hebben tot hun eigen wereld. De Gameband is voorzien van een USB 3.0 poort en fungeert als opslag voor werelden- en server-instellingen. Tevens dient de Gameband als horloge en agenda.

Door gebruik te maken van de Gameband kunnen spelers overal ter wereld op iedere computer verder met hun eigen spel. De band is gemaakt van zwart thermoplastic polyurethaan en is voorzien van een splash-proof stalen gesp. Mocht je de Gameband kwijtraken dan biedt Now Computing een cloud-server waar alle gegevens opgeslagen staan (eerste jaar gratis).

De Gameband is verkrijgbaar bij diverse speelgoed- en elektronicazaken. Hoeveel deze grap kost? Slechts 99,00 euro. Wat vind jij van de Gameband, handig of nutteloos? Laat het ons hieronder even weten.

Bron: Persbericht Now Computing
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer