Releasedatum en contentschema Hitman bekend

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Vorige week werd bekendgemaakt dat Hitman niet meer in 2015 zal verschijnen. Square Enix en ontwikkelaar IO Interactive hebben nu een nieuwe releasedatum onthult en dat is 11 maart 2016.

Vanaf de launch krijgen spelers toegang tot drie locaties in Parijs, Marrakesh en Sapienza. Deze zijn goed voor zes missies en vanaf het begin is ook de populaire Contracts Modus beschikbaar. Van april tot en met juni verschijnt er elke maand een nieuwe locatie, die nieuwe missies, wapens, vermommingen en nieuwe Contracts aan de game toevoegt. Elke week duiken er ook nog eens Contracts op die slechts een bepaalde tijd beschikbaar zijn.

In april is de nieuwe locatie Thailand, in mei gaat het om de Verenigde Staten en in juni reist Agent 47 af naar Japan. Spelers die de game pre-orderen voor 60 euro krijgen toegang tot de bèta die verschijnt voor de PlayStation 4 en pc. Het is ook mogelijk om de content die op 11 maart verschijnt lost aan te schaffen voor 35 euro. Spelers kunnen dan zelf bepalen of ze de content die in de maanden na de launch wordt toegevoegd kopen voor 30 euro.

Bron: VG247
Lees meer